LAVA Workshop

Hoe ziet de LAVA workshop eruit?

In de workshop maak je in het kort kennis met het LAVA. We maken de uitgangspunten van het LAVA inzichtelijk waardoor je aan het eind begrijpt hoe je in een gesprek het perspectief kan verschuiven van klachten en symptomen naar welbevinden, verlangens en dat waar je gelukkig van wordt.

Het Grote Geluksspel

Tijdens de workshop spelen we het Grote Geluksspel. Dit is een soort ‘Levend LAVA’. Waar je in het gesprek 3 lijsten gebruikt om de onderwerpen te rangschikken naar ‘heel belangrijk, belangrijk, onbelangrijk’, doen we dit in het Grote Geluksspel als groep met materiaal in het groot. Naast dat je ervaart wat het LAVA-gesprek is leer je elkaar ook nog eens goed kennen omdat je als individu aangeeft hoe belangrijk je een bepaald onderwerp vindt en elkaar hierover vragen gaat stellen.

Voor wie?

De LAVA bijeenkomst kan ingezet worden voor medewerkers van zorgorganisaties, vrijwilligers, maar ook voor ouderen in de wijk. Deze bijeenkomst nodigt namelijk uit om meer over elkaar te weten te komen en helder te krijgen wat wensen en behoeften zijn van ouderen in de wijk. Daarnaast is het een leuke activiteit om samen te doen.

Wat bieden we?

  • Workshop op locatie
  • Deskundige trainer opgeleid door Leyden Academy
  • Informatiemateriaal over LAVA

Interesse in een workshop?

Mail naar VLP@vanloverenpartners.nl of bel naar 024 – 677 9696.
We helpen u graag verder!